Les Menus
Utilisent les produits frais et locaux de l’Occitanie et servie avec l’accueille irlandaise.
Using fresh, local produce from Occitanie and served with Irish hospitality.
La Cuisine
Cuisine avec des base traditionnel francaise et une touche moderne.
Cuisine with traditional French bases and a modern touch.
Le Menu
Róisín et Sébastien vous propose deux menu, un 22,50 € et un a 33,50€.
Le menu change avec les saisons et peuvent changer quotidiennement selon arrivage.
Róisín and Sébastien offer two menus, one for €22.50 and one for €33.50. The menu changes with the seasons and may change daily depending on availability.
Menus mis à jour régulièrement sur Facebook ou Instagram.
Menus updated on Facebook or Instagram regularly.
Exemple de Menu « Chapter I » a €22.50
Example of the €22.50 « Chapter I » Menu
Entrées
Salade niçoise thon confit à l’huile d’olive
OU
Gazpacho d’ail de montolieu et amande, raisin blanc miette de pain rôti
Plats
Boudin blanc de volaille, haricot vert sauce estragon
OU
Encornet farcie a la toulousain, sauce câpre citron
Desserts
Profiterole glace vanille sauce chocolat
OU
Carpaccio d’ananas, coriandre, Mangue sorbet
Starters
Niçoise salad confit tuna with olive oil
OR
Montolieu garlic and almond gazpacho, white grapes and roasted bread crumbs
Main Courses
Poultry white pudding, green beans with tarragon sauce
OR
Squid stuffed Toulouse style, lemon caper sauce
Desserts
Profiterole vanilla ice cream with chocolate sauce
OR
Pineapple carpaccio, coriander, Mango sorbet
Exemple de Menu « Chapter II » a €33.50
Example of the €33.50 « Chapter II » Menu